Notice: Undefined variable: showmenu in /var/www/vhosts/envima.se/httpdocs/inc/top.inc.php on line 17

Envima key note speaker: Hållbara affärer handlar om att framtidssäkra ditt företag – och vår planet!

2019-06-18

Den 4 juni deltog Envimas Anna Flisberg som key note speaker vid Binero.meet för att prata om IT-branschens klimatavtryck och hållbarhetsutmaningar.

Eventet anordnades av Binero, en leverantör av digitala infrastrukturtjänster, bland annat web hosting. Eventet riktade sig mot Bineros kunder och samarbetspartners. Envimas presentation med titeln ”Hållbara affärer handlar om att framtidssäkra ditt företag – och vår planet!” inledde passet om IT-branschens klimatavtryck och hållbarhetsutmaningar. I breda penseldrag gavs en överblick över begreppet hållbar utveckling och hållbart företagande, IT-branschens hållbarhetsutmaningar med fokus på energi och klimat, samt hur branschen, och IT-inköpare/användare, kan vara en del av lösningen mot att uppnå FN:s globala hållbarhetsmål.

Dagens övriga talare på hållbarhetstemat var Stefan Carlberg, TCO Development, på temat ”Därför är cirkulär ekonomi livsviktig för IT-branschen!” och Magnus Aschan, Warp Institute ”Sveriges mest optimistiska föreläsning – så ger tekniken oss makt över framtiden!”.

Behöver din organisation stöd i ert strategiska hållbarhetsarbete för att minska klimatavtrycket eller för att ringa in vilka globala hållbarhetsmål som just ni berörs av? Eller skulle ni vilja anlita oss för en inspirerande och lärorik föreläsning/workshop/utbildning i hållbarhetsfrågor?

Välkommen att kontakta Anna Flisberg, miljö- och hållbarhetskonsult, via:

E-post:

Tele: 070-´624 00 19

MenyFler nyheter