Notice: Undefined variable: showmenu in /var/www/vhosts/envima.se/httpdocs/inc/top.inc.php on line 17

Möt Prince - vår nya praktikant! 

2021-12-17

Vi är glada över att kunna presentera vår nya praktikant, Prince Adiya som bland annat kommer hjälpa oss i arbetet med våra webbverktyg. Här nedan kan du läsa en kort intervju med Prince. 

Kan du berätta lite om dig själv?
Jag heter Prince Adiya och kommer från Ghana, jag flyttade till Sverige med min familj för 3 år sedan. Jag är gift och har två barn på 4 och 2 år. Jag har studerat miljövetenskap på Linköpings universitet. Utbildningen tar upp olika tvärvetenskapliga synsätt på samhälleliga och miljömässiga problem som klimatförändring, nyttjande av naturresurser, energi m.m. Jag skrev min uppsats om biogasproduktion och dess process där jag utvärderade omvandlingen av jordbruksavfall till biogas. 
 
Vad kommer du göra på Envima?
Jag jobbar med översynen av Envimas webbverktyg (Minet, Miljöparagrafen och Akademinet) och hur de kan utvecklas. Jag kommer börja med att intervjua Envimas kunder i verktygen för att samla in deras tankar och åsikter. Praktikplatsen på Envima ger mig också möjlighet att träna på min svenska. 

Vad skulle du vilja jobba med i framtiden? 
I framtiden skulle jag vilka jobba som miljö- och hållbarhetskonsult eller med biogas. Logistik är också ett område jag är intresserad av. 

MenyFler nyheter