Nätverksträff om miljökrav vid inköp och upphandling

2018-08-31

Behöver du hjälp med att ställa miljökrav? Är du nyfiken på hur andra verksamheter har följt upp ställda miljökrav? På vår senaste nätverksträff stod Cloetta som värd och temat var just miljökrav vid inköp och upphandling.

I veckan hade Envimas nätverk för miljö och hållbarhet i Linköping sin tredje nätverksträff för året. Temat var miljökrav vid inköp och upphandling. Den här gången var vi i Ljungsbro hos en av våra nätverksmedlemmar, Cloetta. Förutom att diskutera temat fick deltagarna också en rundvandring i fabriken och information om Cloettas miljö- och hållbarhetsarbete, vilket var mycket lärorikt och givande.

Tidigare i år hade nätverket i Stockholm också miljökrav vid inköp och upphandling som tema. Intresserad av att veta mer om ämnet? Läs Anna Flisbergs fem steg för att ställa miljökrav i inköps- och upphandlingsprocessen. 

Se vårt kalendarium för våra kommande nätverksträffar om bl.a. övergången till ISO 45001 och Agenda 2030.

 

Vill du gå med i nätverket?

Som medlem i Envimas nätverk för miljö och hållbarhet får du möjlighet att utbyta erfarenheter med personer som driver miljö- och hållbarhetsarbetet i sina organisationer och branscher. Genom föreläsningar, workshops och studiebesök får du också inspiration, tips och hjälp i utvecklingen av din organisations miljö- och hållbarhetsarbete. Nätverket träffas 4 gånger per år på två olika orter, Stockholm och Linköping.

Kontakta Petra Mattsson, , om du vill veta mer om nätverket i Stockholm.

Kontakta Anna Lindroth, , om du vill veta mer om nätverket i Linköping.  

Läs mer om nätverket här!

MenyFler nyheter