Notice: Undefined variable: showmenu in /var/www/vhosts/envima.se/httpdocs/inc/top.inc.php on line 17

Nu flyttar vår nya VD in!

2020-09-01

I dag börjar Anna Axelsson hos oss på Envima! Anna kommer närmast från Östsvenska Handelskammaren där hon arbetat som verksamhetsansvarig. Hon tar över stafettpinnen från Anders Johansson, medgrundare och ägare av Envima, som nu väljer att ta en annan roll i bolaget.

Hur känns det att börja nytt jobb?

Det känns mycket spännande, roligt och viktigt! 2020 har understrukit vikten av att vi skapar ett mer hållbart samhälle, något som Envima hjälper till med på ett fantastiskt sätt. Jag ser fram emot att lära känna kunder och kollegor och lära mig verksamheten så snabbt jag bara kan.

Vad är hållbarhet för dig?

Hållbarhet för mig är omtanke om sina medmänniskor, sig själv och vår gemensamma planet. Att tänka cirkulärt och innovativt, att våga bryta ned invanda mönster och att utmana sig själv och andra för att tillsammans skapa förändring som jag tror är helt avgörande.

Vad ska du göra första dagen på jobbet?

Jag hoppas få möjlighet att prata med alla kollegor och få ordning på skrivbordet och allt det praktiska. Mycket kommer nog att vara nytt! Men jag flyttar ju inom samma kontorshus, så jag har inga problem att hitta till kaffemaskinen i alla fall!

MenyFler nyheter