Notice: Undefined variable: showmenu in /var/www/vhosts/envima.se/httpdocs/inc/top.inc.php on line 17

Planerar ni att certifiera er verksamhet enligt FSC® Chain of Custody?

2020-08-13

Vi stöttar er inför certifieringen!

Envima har stor erfarenhet av att stödja verksamheter i samband med certifiering enligt olika system för spårbarhetscertifiering av skogsråvara som t.ex. FSC Chain of Custody (CoC). Vi kan t.ex. fungera stöd och bollplank vid framtagande av de rutiner som krävs för en certifiering, internutbilda personal eller utföra interna revisioner för att säkerställa att er verksamhet följer standardkrav och interna rutiner. Vill ni kunna utbilda personal löpande vid t.ex. nyanställning så kan vi även skräddarsy en FSC-utbildning i vår webbaserade utbildningsplattform Akademinet.

Envimas personal genomför även revisioner och utbildningar på uppdrag av certifieringsorganisationen DNV GL. Våra konsulter med kompetens kring FSC CoC och spårbarhetsstandarder är Anna Flisberg och Emilia Bröms Axelsson.

”Vi har varit mycket nöjda med stödet vi fått från Envima i samband med vår FSC och PEFC spårbarhetscertifiering. Alla är ju nya i en uppstart och där har Envima varit ett tryggt stöd att resonera med och fråga vid både den interna och den externa revisionen av FSC och PEFC, vilka båda gått bra.”

- Peter Lundgren, Varuflödeschef, Bolist Logistik

Vill du veta mer?

Kontakta Anna Flisberg, , 070- 624 00 19.

MenyFler nyheter