Notice: Undefined variable: showmenu in /var/www/vhosts/envima.se/httpdocs/inc/top.inc.php on line 17

Är man inte störst får man anstränga sig mer

2020-08-27

Med Miljöparagrafen får du alltid en lagbevakning anpassad till just ditt företag. Just nu har vi ett erbjudande, oavsett om du redan använder tjänsten eller om du vill prova på den.

Genom Miljöparagrafen kan vi erbjuda ett effektivt lagefterlevnadsverktyg och på så sätt får du en komplett lagbevakning, alltid i nära kontakt med vår miljörättsjurist.

Gör som Returpack/Pantamera, Hufvudstaden, Lundbergs Fastigheter med flera, få en komplett lagbevakning som innehåller laguppdateringar, genomgångar av aktuella lagförändringar och dess implementering i verksamheten, planering för revisioner av lagefterlevnaden samt genomförande av lagefterlevnadsrevisioner med hjälp av Miljöparagrafen!


Envima har kunskapen om de lagar och regler som omfattar vår verksamhet och hur vi ska tillämpa de krav som följer av lagstiftningen. Jag känner mig trygg med den personliga och professionella hjälp vi får.

- Jimmy Ekström, Teknisk chef Norden på Unibail-Rodamco-Westfield


Erbjudande för dig som ny kund
Beställer ni en revision av er lagefterlevnad innan den 30 oktober 2020 bjuder vi er på en treårig lagrevisionsplan samt kostnaden för att lägga upp er lagförteckning i webbverktyget Miljöparagrafen. Erbjudandet gäller vid tecknande av ett laguppdateringsavtal för ett år eller mer.  
Revision av lagefterlevnaden genomförs på distans eller på plats hos er. Revisionen sker utifrån den lagstiftning som finns framtagen i er upprättade lagförteckning. Därefter får ni en revisionsrapport med framkomna observationer samt förslag till förbättringar av statusen för lagefterlevnaden.
Kontakta oss idag så hjälper vi er med en komplett lagbevakning.

Erbjudande för dig som befintlig kund
För dig som redan är kund i Miljöparagrafen erbjuder vi just nu möjligheten att upprätta en revisionsplan eller revidera befintlig revisionsplan utan kostnad om du beställer genomförandet av en lagefterlevnadsrevision innan den 30 oktober. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att få ut mer av Miljöparagrafen till ett fördelaktigt pris!

Läs mer om Miljöparagrafen här.

Kontakta mig för mer information
Göran Sjöblom            
Miljörättsjurist                
            
070- 624 75 85

 

 

MenyFler nyheter