Välkommen Isabelle!

2018-10-26

Lär känna vårt nyaste tillskott Isabelle! Som ung läste hon boken The Pelican Brief och ville bli miljöadvokat och rädda pelikaner. Idag är hon nyutexamnierad från programmet Energi-Miljö-Management vid Linköpings universitet.

Det har snart gått en månad sedan Isabelle började jobba som miljö- och hållbarhetskonsult på vårt kontor i Stockholm. Vi har tagit fram några frågor för att lära känna Isabelle lite bättre.

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har tillbringat de senaste 5 åren nere i Linköping där jag studerade vid Linköpings universitet på civilingenjörsprogrammet Energi-Miljö-Management. Djur och natur ligger mig varmt om hjärtat och på min fritid är jag gärna ute i naturen med min hund, på segelbåten i skärgården eller i skidbacken. Om mina vänner skulle beskriva mig använder de oftast ord som omtänksam, engagerad och målinriktad.

Varför valde du att studera Energi-Miljö-Management?

  När jag var yngre läste jag The Pelican Brief av John Grisham och efter det ville jag bli miljöadvokat och rädda pelikaner. Jag ville göra något för miljön. Det var egentligen från och med då som jag insåg att jag ville arbeta med något som gör miljön bättre. På gymnasiet insåg jag att jag var bättre i de tekniska ämnena och att advokat inte skulle passa mig. Därför blev jag väldigt glad när min storebror tipsade mig om Energi-Miljö-Management utbildningen i Linköping. Och det passade mig perfekt, att få den tekniska inriktningen till att lösa dagens miljö-, hållbarhets och energiutmaningar.

Vad vill du göra på Envima?

Jag vill vara med och göra skillnad. Jag vill hjälpa företag med deras miljö-, hållbarhets- och energirelaterade utmaningar. Men också att utveckla Envima och få in det tekniska perspektivet. För mig så hänger energi, miljö och hållbarhet ihop och jag vill få in alla tre delarna i Envima och i mitt arbete.  

Hur har första månaden varit?

Till en början väldigt intensiv, men också rolig. Jag har fått prova på mycket nytt vilket alltid är kul. Jag har till exempel varit iväg på lite kundbesök samt varit nere i Linköping och jobbat på kontoret där. Nu börjar jag också bli lite varm i kläderna och ser fram emot de kommande uppdragen.

Vi är väldigt glada över att Isabelle ville börja jobba hos oss och önskar henne varmt välkommen till Envima! Om du vill läsa mer om Isabelle eller kontakta henne så finns hennes kontaktuppgifter här: Vi på Envima

MenyFler nyheter