Notice: Undefined variable: showmenu in /var/www/vhosts/envima.se/httpdocs/inc/top.inc.php on line 17

Välkommen Mikael!

2020-02-17

Lär känna vår nya kollega Mikael! Envima växer och vårt senaste tillskott i Stockholm är Mikael Johansson. Mikael har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med miljö- och kvalitetsfrågor och är nu en av våra mest rutinerade konsulter.

Kan du berätta lite om dig själv?

Det gör jag gärna. Jag bor idag med min son i Täby, men är ursprungligen från Södra Stockholm. Under min uppväxt vistades jag mycket ute på vårt landställe med mina föräldrar på Yxlan, norra skärgården, under sommartid. Jag tror det var där mitt intresse för djur och miljöfrågor först väcktes till liv. Jag har idag en magisterexamen i biologi men valde tidigt att inrikta mig mot företag och organisationer.  Jag har nu haft glädjen att få jobba med miljö- och kvalitetsfrågorna i över 20 år och har haft förmånen att tillhöra de som tidigt var ute och föreläste om klimatförändringarnas inverkan på planeten, innan detta var ett mer känt faktum, för den stora allmänheten.

Vad kommer du att göra på Envima?

Jag hoppas få fortsätta i min roll som sakkunnig och vara ett strategiskt stöd för ledningsgrupper och nyckelpersoner i miljö-, kvalitets- och övriga hållbarhetsfrågor. Det kan bland annat handla om att projektleda vid uppbyggnad, vidareutveckling och förvaltning av ledningssystem, genomföra miljö- och kvalitetsrevisioner samt att genomföra företagsanpassade utbildningar för små som stora grupper inom kvalitet och hållbarhetsområdet.

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete på Envima?

Att återigen få tillhöra en lite mindre skara konsulter, en personligare atmosfär, där jag har möjligheten att få dela med mig av min erfarenhet men samtidigt ställas inför nya utmaningar och möjligheter, komma till nya insikter via mina mycket kompetenta medarbetare, som jag sedan kan dela med mig av till mina kunder.

Hur har de första veckorna varit?

De första veckorna har varit mycket bra. Jag känner mig mer än välkommen bland mina nya kollegor och uppskattar den fantastiskt fina stämningen man omges av.

Kontaktuppgifter till Mikael hittar du här.

 

MenyFler nyheter