Notice: Undefined variable: showmenu in /var/www/vhosts/envima.se/httpdocs/inc/top.inc.php on line 17

Välkommen Sara!

2019-09-03

Lär känna vår praktikant Sara! Hon är utbildad inom fred- och konflikt, har arbetat i den ideella sektorn under några år och driver en ideell organisation i Tanzania med fokus på utbildning och hälsa. I vintras bestämde hon sig för att byta bana och började därför att studera på IHM Business School.

Kan du berätta lite om dig själv?

Absolut! Jag kommer ursprungligen från Kungsbacka som ligger lite söder om Göteborg, men har bott i Stockholm i tre år nu. Jag har en kandidat och master i fred- och konfliktstudier från Växjö och Uppsala, och som jag verkligen har fått användning av när jag har arbetat inom den ideella sektorn. Under de senaste åren har jag bott i kortare omgångar i Tanzania, Burundi och Malawi. Sen ett halvår tillbaka studerar jag till internationell säljare på IHM Business School i Stockholm och nu är jag här och gör praktik hos Envima, berättar Sara.

Hur kommer det sig att du valde att byta bana och studera till säljare?

Jag ville byta inriktning och testa något nytt. Jag tycker om att komma ut och träffa människor och blev därför intresserad av säljbranschen. Sälj går ju att använda inom dom flesta yrkena, vilket öppnar dörrar för att få arbeta inom flera olika branscher men med säljet som gemensam nämnare. 

Vad kommer du att göra på Envima?

Jag kommer fokusera på just säljarbetet och vara med och stötta utvecklingen av säljet. Jag kommer speciellt fokusera på webverktygen, att få ut dom till en större publik, vilket förhoppningsvis kommer utöka kundbasen. Sen hoppas jag självklart också få lära mig mycket om olika miljö och hållbarhetsfrågor! Det är något som jag alltid har haft ett starkt intresse för och en av anledningarna till att jag sökte mig till Envima.

Vad gör du på din fritid?

På min fritid tycker jag om att umgås med familj och vänner, laga mat, segla, vara ute i naturen. Just nu försöker jag också ta mig igenom en svensk klassiker, det är jättekul! Jag driver även en ideell organisation som heter Unite 2 Learn som fokuserar på utbildning, sexuell och reproduktiv hälsa, och sanitetsfrågor till grundskolor i norra Tanzania, och det tar upp en hel del av min fritid men är såklart väldigt roligt!

Vi är väldigt glada över att Sara vill praktisera hos oss och önskar henne varmt välkommen till Envima!

MenyFler nyheter