Vill du göra hållbara affärer?

Framgångsrika affärer är en kombination av nytta och lönsamhet där flera parter är vinnare. 350 aktiva kunder ser vi som ett bevis på att påståendet stämmer och att våra tjänster och verktyg verkligen bidrar till en hållbar och lönsam affärsutveckling.

 

För oss innebär hållbara affärer att man aktivt arbetar med samtliga tre hållbarhetsperspektiv (socialt, miljömässigt och ekonomiskt) och inser att allt hänger ihop och är beroende av varandra. Vi utgår från sunt förnuft och är övertygade om att alla företag som arbetar hållbart tjänar på det.

Berättelsen om Envima börjar 2001 och är historien om ett gäng erfarna miljökonsulter i Linköping som efter hand samlats i ett konsultföretag med fokus på miljö och hållbarhet. Stort nog att rymma den vassaste kompetensen och litet nog att kunna hålla kundrelationerna nära och personliga.

Detta är 20 år senare fortfarande vår ledstjärna. Vi finns nu även i Stockholm och närmar oss 20 anställda som alla brinner för att jobba mot vår vision ”En hållbar framtid”.

.