Envima Rekrytering

Vår vision är lika enkel som självklar – en hållbar framtid. Vi är ett härligt gäng miljöoch hållbarhetskonsulter med stort engagemang som sedan 2001 skapat hållbara affärer tillsammans med våra kunder. Vi är det personliga och hängivna konsultföretaget där du har stora möjligheter både att få spännande uppdrag och ingå i ett team med kompetenta kollegor i en platt organisation. I år firar vi 20-årsjubileum och kraftsamlar inför framtiden genom att utöka vårt team med 2 konsulter. Vi söker en senior projektledare med hållbarhetsprofil och en klassisk miljökonsult.

Vi kan erbjuda en arbetsplats med engagerade kollegor, livliga diskussioner och en stark gemenskap. För att möta våra kunders behov och framtidens utmaningar, utvecklar vi ständigt nya produkter och tjänster. Som konsult på Envima kan vi utlova ett intressant, stimulerande och självständigt arbete i en växande organisation med stora möjligheter att påverka både din egen och Envimas utveckling.

För oss är olika bakgrunder och kompletterande erfarenheter viktigt och vi arbetar aktivt för att nå en större mångfald i vår organisation. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös lagspelare som är nyfiken och ständigt vill lära dig nytt. Du är driven, flexibel och snabblärd, gillar kundrelationer och har en förmåga att sätta dig in kunders behov.

Erfaren projektledare med hållbarhetsprofil

Du har jobbat med hållbarhetsfrågor i flera år och ofta i rollen som projektledare. Du är väl bevandrad inom de globala målen, hållbarhetsredovisningar och det strategiska hållbarhetsarbetet. Din tyngdpunkt får gärna vara inom social hållbarhet, kopplat till arbetsmiljö, employment brandning och mångfald. Vi hoppas att du trivs i en utåtriktad roll och gillar kommunikation oavsett om det rör sig om att debattera hållbarhetsfrågor inom sociala medier, ta fram hållbarhetsredovisningar eller leda seminarier och utbildningar.

Rollen innebär arbetsuppgifter såsom införsäljning och uppsökande arbete mot nya kunder, projektledning, genomförande av kunduppdrag och produktutveckling. Utifrån kundens behov och uppdragets karaktär arbetar du ensam eller i sammansatt team med kollegor. Vi bistår våra kunder både med spetskompetens inom t ex miljö, arbetsmiljö, kvalitet, strategiskt hållbarhetsarbete och mer kontinuerligt stöd. Vissa uppdrag genomförs hos kund och andra på distans. Kunduppdragen kan t ex bestå i att genomföra hållbarhetsworkshops eller utbildningar, driva arbetet med att ta fram en hållbarhetsredovisning, stötta kunder med att ta fram rapportering, strategier och analyser inom hållbarhetsområdet.

Du har relevant akademisk utbildning eller likvärdig erfarenhet med inriktning mot t ex hållbar utveckling, HR, arbetsmiljö, kvalitet, miljö.

Sök nu!

Klassisk miljökonsult med bredd

Du har minst 2 års erfarenhet inom miljöområdet. Erfarenhet från konsultbranschen är meriterande men inget krav. Kanske har du jobbat som miljösamordnare, miljörevisor eller miljöanalytiker. Du kan t ex ha jobbat med miljökonsekvensbeskrivningar, livscykelanalyser, miljödeklarationer, riskbedömningar, kvalitet och arbetsmiljöfrågor, kemikaliehantering eller ledningssystem.

Rollen innebär arbetsuppgifter såsom införsäljning och uppsökande arbete mot nya kunder, projektarbete, genomförande av kunduppdrag och produktutveckling. Utifrån kundens behov och uppdragets karaktär arbetar du ensam eller i sammansatt team med kollegor. Vi bistår våra kunder både med spetskompetens inom t ex miljö, arbetsmiljö, kvalitet, juridik, revision och mer kontinuerligt stöd där vi jobbar med det dagliga breda miljöarbetet. Vissa uppdrag genomförs hos kund och andra på distans. Kunduppdragen kan t ex bestå i att jobba med tillståndsprövningar, klimatarbete, stötta vid uppbyggnad av miljöledningssystem, genomföra miljörevisioner eller periodiska besiktningar, ta fram miljörapporter och genomföra beräkningar av olika slag kopplat till livscykelanalyser och miljövarudeklarationer, och hålla i utbildningar.

Du har relevant akademisk utbildning eller likvärdig erfarenhet med inriktning mot miljö eller hållbar utveckling.

Sök nu!

Ansökan, villkor och kontakt

  • God vana vid alla Officeprogram är en förutsättning i rollerna liksom goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av beräkningsprogram (t ex Simapro) är det meriterande (för miljöprofilen)
  • Tjänsterna är heltid placering i Stockholm eller Linköping, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
  • Tjänsterna är en tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.
  • I denna rekrytering samarbetar vi med Paragera, och du söker tjänsten via länken /ansökningsknappen.
  • För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Axelsson, VD anna.axelsson@envima.se eller Göran Sjöblom, platsansvarig Stockholm goran.sjoblom@envima.se
  • Vi kommer att ta del av ansökningar löpande så ansök gärna redan idag, men senast den 14 mars 2021!
Envima Logo