Ett urval av våra kunder

Vi på Envima är mycket stolta över våra c:a 350 aktiva kunder. Här kan du se ett axplock av dessa. Önskar du ytterligare referenser eller kontaktpersoner kontakta oss på Envima så hjälper vi dig.

Du kan skicka din förfrågan till:

Envima har hög kunskapsnivå, de är lätta att nå, de svarar när jag frågar och är väldigt trevliga att ha att göra med.

 

Fördelen med Envima är att det inte är så mycket prat – jag får det jag vill, till det pris vi kommer överens om, med den kvalité jag vill ha – de gör helt enkelt det jag vill.

 

Tillsammans med Envima kunde vi skräddarsy en webbaserad miljöutbildning efter Lisebergs behov. Snabbt och professionellt utformade de utbildningen så som vi önskade, och de har även bistått med både god support och service generellt. Kan varmt rekommendera Envima, skulle gärna arbeta med dem igen!

 

Envima är flexibla och konstruktiva i sitt arbete. När vi gör den årlia miljöbesiktningen så rättar de inte bara punkter utan kommer också med råd och stöd.

Envima är mycket kunniga inom sitt område. De är bra på att svara på våra frågor och återkopplar snabbt. De förstår vårt uppdrag och har bra struktur för sitt arbete.

Den stora fördelen är den nära relation som vi byggt upp med Envima genom åren. Envimas höga tillgänglighet är något som jag uppskattar, det är lätt att få tag i den man söker och deras kompetens.

 

Envima är kunniga, kan lösa våra problem och det som vi inte själva har tid att lösa. De tar sig den tid som behövs för att lösa det som vi själva inte kan åtgärda.

 

Vi har stor nytta av Envima och de stöttar oss i olika projekt, när vi behöver kommunicera något.