Ett urval av våra kunder

Vi på Envima är mycket stolta över våra ca 350 aktiva kunder. Här kan du se ett axplock av dessa. Önskar du ytterligare referenser eller kontaktpersoner kontakta oss på Envima så hjälper vi dig.

Du kan skicka din förfrågan till:

REFERENSEXEMPEL
• Vreta Kluster 
• Bolist

• SAAB Dynamics
• Bostadsstiftelsen Platen

Envima har hög kunskapsnivå, de är lätta att nå, de svarar när jag frågar och är väldigt trevliga att ha att göra med.

 

Jag tycker att Miljöparagrafen är ett bra verktyg för att ha koll på våra lagkrav då den är specifik för oss och våra önskemål. Den är enkel att använda och förstå även för personal som inte använder Miljöparagrafen så ofta. Det är alltid lätt att få tag på någon från Envima när man har frågor eller funderingar och man får alltid bra och personlig service.

 

Tillsammans med Envima kunde vi skräddarsy en webbaserad miljöutbildning efter Lisebergs behov. Snabbt och professionellt utformade de utbildningen så som vi önskade, och de har även bistått med både god support och service generellt. Kan varmt rekommendera Envima, skulle gärna arbeta med dem igen!

 

Envima är flexibla och konstruktiva i sitt arbete. När vi gör den årlia miljöbesiktningen så rättar de inte bara punkter utan kommer också med råd och stöd.

Envima är för oss en mycket god samarbetspartner som sedan många år stärker och hjälper oss i de fall då deras expertkompetenser behövs. Hög tillgänglighet, snabb respons och strukturerat arbete!

Den stora fördelen är den nära relation som vi byggt upp med Envima genom åren. Envimas höga tillgänglighet är något som jag uppskattar, det är lätt att få tag i den man söker och deras kompetens.

 

Envima är kunniga, kan lösa våra problem och det som vi inte själva har tid att lösa. De tar sig den tid som behövs för att lösa det som vi själva inte kan åtgärda.

 

Vi har stor nytta av Envima och de stöttar oss i olika projekt, när vi behöver kommunicera något.