Ett urval av våra kunder

Vi på Envima är mycket stolta över våra ca 400 aktiva kunder. Här kan du se ett axplock av dessa och läsa några av de kundintervjuer vi har genomfört. Önskar du ytterligare referenser eller kontaktpersoner hör av dig till:

KUNDINTERVJUER 

Tekniska Verken - Charlotte Billgren

Epishine - Anna - Björklou

Unibail-Rodamco-Westfield (URW) - Jimmy Ekström

Saab Aeronautics - Ulrika Hakfelt

Svenska Krämfabriken - Johan Mattson

REFERENSEXEMPEL
• Vreta Kluster 
• Bolist

• SAAB Dynamics
• Bostadsstiftelsen Platen

Envima har hög kunskapsnivå, de är lätta att nå, de svarar när jag frågar och är väldigt trevliga att ha att göra med.

 

Jag tycker att Miljöparagrafen är ett bra verktyg för att ha koll på våra lagkrav då den är specifik för oss och våra önskemål. Den är enkel att använda och förstå även för personal som inte använder Miljöparagrafen så ofta. Det är alltid lätt att få tag på någon från Envima när man har frågor eller funderingar och man får alltid bra och personlig service.

 

Envima är flexibla och konstruktiva i sitt arbete. När vi gör den årlia miljöbesiktningen så rättar de inte bara punkter utan kommer också med råd och stöd.

Envima är för oss en mycket god samarbetspartner som sedan många år stärker och hjälper oss i de fall då deras expertkompetenser behövs. Hög tillgänglighet, snabb respons och strukturerat arbete!

Den stora fördelen är den nära relation som vi byggt upp med Envima genom åren. Envimas höga tillgänglighet är något som jag uppskattar, det är lätt att få tag i den man söker och deras kompetens.

 

Envima är kunniga, kan lösa våra problem och det som vi inte själva har tid att lösa. De tar sig den tid som behövs för att lösa det som vi själva inte kan åtgärda.

 

Vi har stor nytta av Envima och de stöttar oss i olika projekt, när vi behöver kommunicera något.