WEBBASERAD MILJÖ- OCH HÅLLBARHETSUTBILDNING DÄR DU BEFINNER DIG.

Bas, Plus eller Komplett?

Passar en grundläggande utbildning i miljö och hållbar utveckling er bäst, eller vill ni ha möjlighet att skräddarsy innehållet till just er verksamhet, en särskild målgrupp, eller kanske göra utbildningen djupare? Vill ni ha med er egen miljöpolicy och interna rutiner? Med Akademinet finns möjlighet att enbart lösa önskat antal licenser, eller anpassa miljö- och hållbarhetsutbildningen i flera steg.
 

Akademinet
Klicka här för en kort introduktion av Akademinet »

 

Prislista 2019

Bas: 2040 kr

Plus: 5100 kr

Komplett: 5100 kr + timpris tillägg

Användarlicens 1-50 användare:
459 SEK per år och användarkonto

Användarlicens 51-100 användare:
429 SEK per år och användarkonto

Användarlicens >100 användare:
357 SEK per år och användarkonto

Akademinet är en webbaserad miljö- och hållbarhetsutbildning

Vi skräddarsyr Akademinet efter era behov

Vårt motto är att kunskap föder intresse och intresse bidrar till effektivitet. Därför har vi utvecklat Akademinet som är en digital och modern utbildningslösning för dig och din verksamhet. Vår webbaserade miljö- och hållbarhetsutbildning ger grundläggande kunskap i dagens miljöfrågor, och lyfter dig och dina kollegor till nästa nivå i att arbeta mot en hållbar utveckling. Utbildningen bidrar även till att uppfylla kunskapskravet om ni är certifierade enligt ISO 14001.

I vår plattform kan vi också erbjuda skräddarsydda utbildningar där innehållet kan byggas helt efter era önskemål och krav. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om det!

Emilia Bröms Axelsson Peter Fränngård
tel: 070-624 75 57
e-post:


Integritet och datalagring
Webbtjänsten lagrar personuppgifter i form av namn och e-postadresser eftersom det är nödvändigt för att hantera inloggning. Lösenord som vi sparar är envägskrypterade och vårt datacenter har högsta säkerhet. Informationen som du eller ditt företag lägger in i våra webbtjänster ansvarar ni själva för men vi garanterar att vi gör allt för att den ska vara så skyddad som möjligt. När ett konto avslutas eller tjänsten sagts upp tas all information bort, om det inte finns några juridiska hinder för det. Under en begränsad tid finnas dock krypterade backuper kvar, som bara är tillgängliga för ett fåtal ansvariga.