WEBBASERAD UTBILDNING DÄR DU BEFINNER DIG.

Nyckelfunktioner

- Anpassa våra befintliga utbildningar till er verksamhet genom att exempelvis ta med er policy och interna rutiner eller skräddarsy en helt egen utildning.

- Skapa intresse och utbilda er personal på ett mer tillgängligt sätt, du kan genomföra utbildningen via din dator, surfplatta eller mobiltelefon.


Tillgängliga utbildningar 

- Skräddarsydd utbildning 

- Grundläggande miljö- och hållbarhetsutbildning

- Bättre arbetsmiljöutbildning

- Utbildning inom strategiskt hållbarhetsarbete 

 

Akademinet
Klicka här för en kort introduktion av Akademinet »

Klicka här för att komma till Akademinets inloggningssida »


Läs mer

Vi skräddarsyr Akademinet efter era behov

Vårt motto är att kunskap föder intresse och intresse bidrar till effektivitet. Därför har vi utvecklat Akademinet som är en digital och modern utbildningslösning för dig och din verksamhet. Vi erbjuder exempelvis webbaserade miljö- och hållbarhetsutbildning ger grundläggande kunskap i dagens miljöfrågor, och lyfter dig och dina kollegor till nästa nivå i att arbeta mot en hållbar utveckling. Utbildningen bidrar även till att uppfylla kunskapskravet om ni är certifierade enligt ISO 14001. Vår webbaserade arbetsmiljöutbildning ger dig grundläggande kunskaper om de vanligaste riskerna, vem som är ansvarig och hur man ska gå tillväga för att minimera risken för skador och olyckor. 

I vår plattform kan vi också erbjuda skräddarsydda utbildningar där innehållet kan byggas helt efter era önskemål och krav. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om det!

Isabelle Wrede
E-post:
Tel: 070- 624 01 80

 

Integritet och datalagring
Webbtjänsten lagrar personuppgifter i form av namn och e-postadresser eftersom det är nödvändigt för att hantera inloggning. Lösenord som vi sparar är envägskrypterade och vårt datacenter har högsta säkerhet. Informationen som du eller ditt företag lägger in i våra webbtjänster ansvarar ni själva för men vi garanterar att vi gör allt för att den ska vara så skyddad som möjligt. När ett konto avslutas eller tjänsten sagts upp tas all information bort, om det inte finns några juridiska hinder för det. Under en begränsad tid finnas dock krypterade backuper kvar, som bara är tillgängliga för ett fåtal ansvariga.